Brazilian-flag

اخذ ویزای برزیل

شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای برزیل

نوع ویزا
زمان تحویل
مدارک مورد نیاز
1 ماهه مولتی پل عادی
15 روز کاری
اصل پاسپورت + دوقطعه عکس 4×3 + ترجمه صفحه اول و دوم شناسنامه + گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین + پرینت حساب بانکی گردش 3 ماهه موجودی 30 میلیون تومان + هتل + بلیط +پاسپورت قدیمی +تکمیل فرم مشخصات فردی
1 ماهه مولتی پل فوری
10 روز کاری

مقالات مرتبط به سفر به برزیل

مجموعه ای از مقالات و دانستنی های سفر

یک روز خود را در تور استانبول چگونه بگذرانیم
در وارنا کجا غذا بخوریم !
بهترین مقاصد دیدنی ارمنستان که نباید آنها را از دست داد
5 جاذبه ای که در سفر به بلغارستان نباید از دست داد
بستن منو