Thai flag

اخذ ویزای تایلند

شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تایلند

نوع ویزا
زمان تحویل
مدارک مورد نیاز
1 ماهه توریستی سینگل
3 روز کاری
اصل پاسپورت + 1 قطعه عکس 4×3 جدید+ کپی شناسنامه و کارت ملی +بلیط +واچر هتل +مانده حساب بانکی حداقل 10 میلیون تومان +حضور مسافر در ایران الزامی می باشد.
6 ماهه مولتی پل
3 روز کاری

مقالات مرتبط به سفر به تایلند

مجموعه ای از مقالات و دانستنی های سفر

یک روز خود را در تور استانبول چگونه بگذرانیم
در وارنا کجا غذا بخوریم !
بهترین مقاصد دیدنی ارمنستان که نباید آنها را از دست داد
5 جاذبه ای که در سفر به بلغارستان نباید از دست داد
بستن منو