Flag of Taiwan

اخذ ویزای تایوان

شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای تایوان

نوع ویزا
زمان تحویل
مدارک مورد نیاز
تجاری عادی
14 روز کاری
اصل پاسپورت +3 قطعه عکس 3×4 رنگی جدید + گواهی اشتغال به کار لاتین + تمکن مالی 5000 دلار لاتین
تجاری فوری
7 روز کاری

مقالات مرتبط به سفر به تایوان

مجموعه ای از مقالات و دانستنی های سفر

یک روز خود را در تور استانبول چگونه بگذرانیم
در وارنا کجا غذا بخوریم !
بهترین مقاصد دیدنی ارمنستان که نباید آنها را از دست داد
5 جاذبه ای که در سفر به بلغارستان نباید از دست داد
بستن منو