The flag of Dubai

اخذ ویزای دبی

شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای دبی

نوع ویزا
زمان تحویل
مدارک مورد نیاز
14 روزه عادی
5 تا 7 روز کاری
اسکن رنگی پاسپورت + کپی شناسنامه+ تعهد نامه ویزای دبی غیر قابل تمدید می باشد.
14 روزه فوری
1 تا 3 روز کاری
14 روزه فوری 24 ساعته
24 ساعت
1 ماهه توریستی عادی
5 تا 7 روز کاری
1 ماهه مولتی پل
5 روز کاری
3 ماهه سینگل
5 روز کاری
3 ماهه مولتی پل
5 روز کاری

مقالات مرتبط به سفر به دبی

مجموعه ای از مقالات و دانستنی های سفر

یک روز خود را در تور استانبول چگونه بگذرانیم
در وارنا کجا غذا بخوریم !
بهترین مقاصد دیدنی ارمنستان که نباید آنها را از دست داد
5 جاذبه ای که در سفر به بلغارستان نباید از دست داد
بستن منو