Hong Kong flag

اخذ ویزای هنگ کنگ

شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای هنگ کنگ

نوع ویزا
زمان تحویل
مدارک مورد نیاز
14 روزه توریستی
50 روز کاری
اسکن پاسپورت با 7 ماه اعتبار +دو قطعه عکس 4×3 +گواهی اشتغال به کار به لاتین + تمکن مالی به لاتین 20 میلیون تومان + ترجمه شناسنامه + رزرو بلیط + فرم پر شده با امضاء

مقالات مرتبط به سفر به هنگ کنگ

مجموعه ای از مقالات و دانستنی های سفر

یک روز خود را در تور استانبول چگونه بگذرانیم
در وارنا کجا غذا بخوریم !
بهترین مقاصد دیدنی ارمنستان که نباید آنها را از دست داد
5 جاذبه ای که در سفر به بلغارستان نباید از دست داد
بستن منو