ویزای چین

اخذ ویزای چین

شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای چین

نوع ویزا
زمان تحویل
مدارک مورد نیاز
1ماهه گروهی توریسی عادی
7روز کاری
اصل پاسپورت + 2 قطعه عکس 4×6 رنگی زمینه سفید + گواهی تمکن مالی به لاتین 35 میلیون تومان + بیمه مسافرتی **مصاحبه جهت ویزاهای تجاری الزامی میباشد.**
1ماهه گروهی توریستی فوری
5 روز کاری
1 ماهه انفرادی عادی
7 روز کاری
1ماهه انفرادی فوری
5 روز کاری
1 ماهه تجاری
10روز کاری
پاسپورت + 2قطعه عکس 6×4 + تمکن مالی + بیمه
3 ماهه تجاری
10روز کاری
داشتن 1 فقره ویزای انفرادی تجاری الزامی میباشد.
6 ماهه تجاری ( مولتی پل )
10روز کاری
داشتن 4 فقره ویزا انفرادی تجاری الزامی میباشد.
1ساله تجاری( مولتی پل )
10روز کاری
داشتن حداقل 6 فقره ویزا انفرادی تجاری الزامی میباشد.

مقالات مرتبط به سفر به چین

مجموعه ای از مقالات و دانستنی های سفر

یک روز خود را در تور استانبول چگونه بگذرانیم
در وارنا کجا غذا بخوریم !
بهترین مقاصد دیدنی ارمنستان که نباید آنها را از دست داد
5 جاذبه ای که در سفر به بلغارستان نباید از دست داد
بستن منو