South Korea flag

اخذ ویزای کره جنوبی

شرایط و مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای کره جنوبی

نوع ویزا
زمان تحویل
مدارک مورد نیاز
1 ماهه توریستی
15 روز کاری
اصل پاسپورت + دو قطعه عکس 4×6 +گردش 3 ماهه حساب بانکی 40 میلیون + چک تضمین شده بانکی 40 میلیون تومان + ترجمه کارت ملی و شناسنامه + گواهی اشتغال به کار به زبان لاتین + رزرو هتل و بلیط

مقالات مرتبط به سفر به کره جنوبی

مجموعه ای از مقالات و دانستنی های سفر

یک روز خود را در تور استانبول چگونه بگذرانیم
در وارنا کجا غذا بخوریم !
بهترین مقاصد دیدنی ارمنستان که نباید آنها را از دست داد
5 جاذبه ای که در سفر به بلغارستان نباید از دست داد
بستن منو